Стало відомо про те, що сім'я телеведучої з Австралії, яка померла в березні поточного року, розкрила секрети жінки. Що стало причиною смерті.

Кайлі Джей померла у віці 48 років в квартирі на Золотому узбережжі. Багато років вона намагалася побороти невідоме захворюванням.

Найбільш відома жінка була завдяки роботі на телебаченні, а також своїм захопленням здоровим способом життя і пілатесом.

Її молодший брат Ісаак Хамфрік заявив іноземному видання, що його сестра боролася з розладом харчування. Чоловік розповідає, що за останні п'ять років вона сильно схудла, вага просто впала.

Кайлі Джей, фото: Instagram
Кайлі Джей, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лише близько року тому вона зізналася своїй родині про проблему, з якою вона бореться, і вони почали надавати їй необхідну допомогу.

Через деякий час навіть почали з'являтися невеликі ознаки одужання, але, дива не сталося. Вона все ж померла.

Її тіло виявили у власній квартирі тільки через кілька днів. Сталося це в березні, за кілька днів до 49-річчя телеведучої.

Тепер сім'я планує створити фонд на честь Кайлі, щоб допомагати людям з таким же діагнозом. Це допоможе підвищити обізнаність про розлади харчової поведінки.

Кайлі Джей, фото: Facebook
Кайлі Джей, фото: Facebook

Це стало в суспільстві якоюсь темою "табу", тому, Ісаак Хамфрік вважає, що про це потрібно відкрито говорити. Завдяки цьому можна врятувати величезну кількість людей. Він каже, що потрібно виділити якомога більше коштів на створення обов'язкових програм.

Раніше ми повідомляли, 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Як повідомляв " Знай.ua" , молода Українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів, малюк ніколи не поцілує маму.

Також "Знай.ua" писав, що популярний ведучий поховав дружину і пішов з життя через рак, глядачі в скорботі.