Відомий український синоптик Наталка Діденко порадувала новим прогнозом погоди. Україна стане найтеплішою країною в Європі, як мінімум в середу.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Однак, поки що заморозки не хочуть залишати нашу країну, і в найближчу ніч вони ще помучать українців. Очікуються вони в північних, східних, а також центральних областях. Є ймовірність, що вони можуть застати навіть Запорізьку і Херсонську області.

Незважаючи на нічний холод, погода вдень сильно порадує українців. Погода підготувала комфортні 15-20 градусів тепла. Але, буде злегка вітряно, тому доведеться захопити з собою легку кофту.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наталка Діденко рекомендує не робити великих протягів, так як в таку погоду дуже легко застудитися.

Прогноз на 5 травня, фото: Наталка Діденко
Прогноз на 5 травня, фото: Наталка Діденко

Погоду в Україні визначив антициклон Trudi, тому опадів не очікується практично по всій території країни, крім як Західної її частини. Туди прийдуть і дощі і грози, а ближче до вечора вони доберуться і до Вінницької області.

У Києві ж, 5 травня погода буде прекрасною. Сонце, 20 градусів тепла - все що потрібно, для комфортного життя. Хоч, і зі стрімким вітром.

Прогноз на 5 травня, фото: Наталка Діденко
Прогноз на 5 травня, фото: Наталка Діденко

"Киянам завтра краще буде на вулиці, ніж вдома - тому що нічна, ще низька, температура повітря, + 2 +5 градусів, так вихолодить вдома, що навіть денні + 20 поки не врятують" - сказано в повідомленні.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Ближче до кінця тижня дощі повернуться, і тільки з Понеділка почнеться довгоочікуване, можна сказати літнє потепління.

Раніше повідомляли, погода здивує українців на Великдень, синоптик приголомшила прогнозом: "23 градуси тепла".

Як повідомляв Знай.uа, потужний смерч спустився з неба, десятки переляканих людей схопилися за камери: "ви це бачили?".

Знай.uа писав, Вальпургієва ніч 2021: головні прикмети і як пов'язана з православ'ям.