Стали відомі нові подробиці про розлучення Білла і Мелінди Гейтс, які прожили в шлюбі 27 років.

Детальніше про це пише Daily Mail.

Відомо, що в середу, 4 травня, мільярдер і засновник компанії Microsoft Білл Гейтс повідомив про розлучення зі своєю дружиною Меліндою, з якою прожив разом 27 років. Сама жінка зробила аналогічну заяву на своїй сторінці в Twitter.

Пост в Twitter Білл Гейтс
Пост в Twitter Білл Гейтс

Як з'ясувалося, саме Мелінда стала ініціатором розлучення. У проханні, яке вона подала до Верховного Суду Вашингтона, округ Кінг, жінка описала їх шлюб як "безповоротно зруйнований".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прохання Мелінди Гейтс / фото: Daily Mail
Прохання Мелінди Гейтс / фото: Daily Mail

Незважаючи на те, що пара не має шлюбного договору, здається, що більша частина роботи з розділу їхнього маєтку, яка включає нерухомість у п'яти штатах, приватний літак, дивовижну колекцію мистецтва та парк розкішних автомобілів, вже була зроблена після їх розлучення. у документах неодноразово згадується "договір про роздільне проживання", який обидва підписали. Сам контракт не розголошується.

Білл і Мелінда Гейтс, фото: Getty Images
Білл і Мелінда Гейтс, фото: Getty Images

Про причини розлучення пара особливо не поширюється, проте раніше в інтерв'ю Мелінда заявляла, що Білл страшний трудоголік. І після того, як мільярдер пішов з компанії Microsoft на пенсію і став займатися їх спільним благодійним фондом, жити з ним стало ще важче.

Через рік спільної роботи пара не витримала і подала на розлучення. Білл Гейтс у своєму зверненні уточнив, що вони з Меліндою продовжать працювати над благодійним фондом, проте вже не як подружня пара.

Нагадаємо, як службовий роман Білла і Мелінди Гейтс став 27-річною історією кохання.

Як повідомляв портал Знай.uа, Білл Гейтс і його дружина Мелінда розлучаються через 27 років шлюбу: "більше не віримо".

Також Знай.uа писав, що "чіпований" Білл Гейтс назвав наступну проблему людства: "знищить 10 мільйонів...".