Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушив на гастролі по курортній Туреччині разом з красунею-дружиною Вікторією і командою "Квартал 95". Так, кохана артиста виставила кумедне спільне селфі, позуючи на пірсі і радісно посміхаючись на камеру.

При цьому Вікторія приміряла чорну футболку з принтом і солом'яну панаму, сам шоумен лише прикрив голову рушником, а шанувальники помітили, що Юрій навіть встиг "згоріти" на сонці. Вікторія ж жартівливо зізналася, що їх пара трохи втомилася від активного відпочинку.

"Трохи втомлені від відпочинку ..🤪)))

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

@yuriy_tkach"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи зіркову сім'ю копмліментами: "не догледіла 🤪 🤪 обгорів хлопчик)))", "Ну ви класнючі я вас обожнюю ви дуже гарненька пара Любіть один одного цінуйте бережіть процвітайте і саме головне кохайте🖒👍👌👏👋❤💛💜💖💟💙💚💗", "ви супер! Мега позитивні! Обожнюю Вас!", "Класні...позитивні🙌 🔥", "гарна пара❤️🔥 люблю таких веселих людей👌 😁", "втомлені зате щасливі😍".