Відома російська телеведуча Ольга Бузова опинилася на операційному столі – їй провели хірургічне втручання під загальним наркозом.

Детальніше про це пишуть російські ЗМІ, посилаючись на власні джерела.

Відомо, що Ольга Бузова постійно публікує в своєму Instagram свіжі знімки та історії, що вже стало звичним для шанувальників. Однак, за останню добу співачка так і не виходила на зв'язок, що змусило все насторожиться. Більш того, співачка також закрила свою сторінку в Instagram ще вчора.

Сторіс Ольги Бузової / скріншот
Сторіс Ольги Бузової / скріншот

Аккаунт Ольги Бузової / скріншот
Аккаунт Ольги Бузової / скріншот

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як з'ясувалося, в середу, 5 травня, Ольгу Бузову прооперували під загальним наркозом в одній зі столичних лікарень. Пізніше телеведучу перевели у відділення реанімації, і вона почала поступово приходити до тями після хірургічного втручання.

Ольга Бузова / фото: Instagram
Ольга Бузова / фото: Instagram

Спочатку родичі відмовлялися коментувати стан російської артистки, проте з часом мати Ольги Бузової Ірина прокоментувала подію.

"Гадки не маю, всі вже дзвонять мені, я гадки не маю. Вибачте", - відповіла Ірина і поклала трубку.

На даний момент точно невідомо, що стало причиною госпіталізації співачки, проте в мережі припускають, що наслідком цього могла стати участь в шоу "Маска", де Ольга Бузова виступала в ролі рожевої патери. Ще тоді телеведуча заявила, що голова костюма сильно натиснула їй голову і у неї почалися болі в спині.

Нагадаємо, що Ольга Бузова заявила, що покидає проект "Дом-2" і стала суддею гумористичного шоу "КВН".

Як повідомляв портал Знай.uа, Бузова опинилася за гратами:"коротке життя, довга смерть".

Також Знай.uа писав, що Бузова після розставання з коханим зробила це з досвідченою Лолітою: "йде нах*й, розумієш...".