Експерти розповіли, яким буде день четверга, 6 травня. Доленосний гороскоп здатний розповісти набагато більше, ніж ви думаєте.

Цей день, за словами фахівців, буде пасивним і споглядальним. Тобто, присвятити його необхідно своєму відпочинку.

Це 25-й місячний день, і він дасть можливість людині пізнати всю мудрість земного життя не за рахунок прояву сил, а за роботу всередині себе, зі своєю підсвідомістю.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

У кожної людини є внутрішній голос, і вважається, що це ангел-хранитель з вами розмовляє, і саме на 25-е місячну добу його голос особливо відчувається.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У цей день рекомендується: завершувати справи, переговори, укладення договорів, угоди, невелика подорож, судові справи, фінансова діяльність, церква, благодійність, плавання, розвиток емоційного інтелекту, благодійність, відпочинок на природі, хрещення, нетрадиційне лікування.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Також, не рекомендується в четвер бути розсіяним, потрібно набратися енергії і бути більш уважними. Заняття спортом також варто відкласти, але переїдати не варто. Цей день не підходить для надлишків в їжі.

Сновидіння в цей день вважаються пророчими, і більшість з них не вимагають алегоричного тлумачення. Всі символи носять певний характер.

Експерти поділилися грошовою практикою, якою можна скористатися в 25-й місячний день. На півдні будинку з 5 до 7 годин потрібно провести звичайне прибирання, але, тільки в цьому секторі. З іншими місцями в будинку можна почекати.

Нагадаємо, Павло Глоба попередив про незвичайний гороскоп на 2021 рік: "у мить ока". Астролог розповів про відмінність 2021 року від 2020

Також, Павло Глоба розповів про наступаючий рік Білого металевого бика згідно з китайським календарем.

Знай.uа писав, що Павло Глоба дав прогноз на 2021 для всіх знаків Зодіаку.