В Україну, 7 травня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, насувається конкретне похолодання. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наприклад, в Німеччині, де навіть буде пролітати сніжок, Польщі, Швейцарії, Австрії та на півночі Італії буде дуже холодно. А про країни Скандинавії і говорити не доводиться. Але нинішня ситуація все ж не повинна дати привід розпачу, адже в найближчі дні температура повернеться в травні +25℃.
П'ятниця буде досить плачевною для всіх українських регіонів, крім південних і східних, де очікується +20℃ ...+ 23℃ вдень, і +8℃ ...+ 10℃ вночі. Решта областей заллє сильними дощами з грозами, адже Україною займеться черговий атмосферний фронт.
Температура повітря в Києві буде близько +16℃ ...+ 18℃ вдень, вночі + 6℃ ...+8℃. Вітер буде південним (5-10 метрів в секунду). Серйозні опади не обійдуть столицю стороною, тому захопіть з собою парасольки, якщо збираєтеся на роботу або прогулянку. Хоч ніч і ранок п'ятниці повинні бути сухими. Вихідні стануть дуже холодними. Наприклад, вже в суботу температура повітря опуститься до + 12℃ ...+14℃.
А ось у неділю, в день, коли більшість українців вирушать на кладовище, щоб пом'янути померлих близьких і родичів, очікується сонячна і тепла погода, крім східних областей, де все ж затримається дощовий атмосферний фронт.

Прогноз на 7 травня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 7 травня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, в Україні оголосили пожежну небезпеку - ДСНС просить бути уважнішими

Як повідомляв "Знай.ua", спека +30! Викидайте парасольки - привіт купальники і шорти!

Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще