Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину - виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу дитину. Так, зірка вирушила на відпочинок до Туреччини, звідки виставляє безліч зворушливих фото.

Артистка поділилася зворушливою серією знімків, розповівши про чергову захоплюючу пам'ятку, яку їй вдалося побачити - античне місто Каунос неподалік від Даламана, який існував ще в 1500 році до нашої ери.

Для фотосесії на тлі міста красуня приміряла шорти ніжно-рожевого кольору, солом'яний капелюшок, широкі сонцезахисні окуляри і блакитну сорочку в смужку. Також Катерина зізналася, що активний відпочинок - запорука захоплюючого проведення часу.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Тепер я точно знаю, що подовжує час - активний відпочинок :)

якщо будете поруч з Даламаном, обов’язково відвідайте античне місто Каунос, 1500 років до н.е, неймовірно...."

Фолловери не пройшли повз: "Катенька @kosadcha, Я бажаю вам відмінного відпочинку💜 💜 💜 💜", " ви така дуже-дуже красива, Катенька @Kosadcha 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘", "Вау..дуже заворожує ця краса😻 😻 😻", "Красуня".