Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився кумедним кадром, позуючи на зйомках нового сезону шоу "МастерШеф", який вийде в ефір вже влітку. Так, артист приміряв фірмовий яскраво-червоний фартух і білосніжну сорочку, тримаючи в руках срібну сковорідку і посміхаючись на камеру.

При цьому Віталій заінтригував шанувальників, вирішивши не розкривати всіх карт відразу. Варто відзначити, що крім виконавця в проекті візьмуть участь такі зірки українського шоу-бізнесу, як Наталія Могилевська, Даша Астаф'єва, Оля Полякова, Ольга Сумська і Віталій Борисюк, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян, Сергій і Сніжана Бабкіни, Аліна Гросу і багато інших.

"Ой, що то буде 😜 🍳 "

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Оце ручище! М'ясо голими руками порве😂.", "Кулінарного натхнення ❤️❤️❤️", " Буде все гаразд. Кращий в світі кухар - чоловік. 👏👏👏😍😍😍🔥🔥🔥", "Оййй ти вже на майстер шеф, приготуй щось смачненьке🤪 👏", " ух ручища які і як завжди красень! 😍😍😍❤️❤️❤️", "Красунчик❤️", " Шо буде?Ви будете бити нас сковородою?😂".