Прес-штаб ООС в соціальній мережі Facebook вирішив привітати українців з Днем піхоти, і зробив це прямо з передової.
Публікація починається з цитати, в якій звучать слова-твердження чоловіків і жінок, службовців в цьому роді військ.

"У піхоті мало романтики і завжди багато роботи", - йдеться в ній.

Герой з Донбасу, фото: ООС
Герой з Донбасу, фото: ООС

Однак в пості говориться, що це всього лише скромність, притаманна піхотинцям. Бо також вони люблять заявляти, що пройшли зовсім небагато. Хоча пройдені метри і кілометри заявляють лише про одне - ворог змушений був відступити в паніці. Бо там де крокує Українська піхота ніколи не ступить нога ворога.

Великдень на Донбасі, фото: Facebook
Великдень на Донбасі, фото: Facebook

Ще військовослужбовці з цього роду військ можуть скромничати з приводу того, що зовсім небагато прокопали. І тим не менш, вони закріпилися і створили новий оборонний рубіж своїми ж руками. Це стане не по зубах будь-якому агресору.

"У піхоті служать різні люди: за віком, за освітою, за колишніми цивільними спеціальностями. Але є у них одна спільна риса-вони найбільше люблять свою землю і готові розтерзати за улюблену Україну будь-якого ворога, яким би сильним він не був. Піхота - це щирі, мужні і відчайдушні люди. Це - основа, кров і плоть нашого війська! Слава Україні! І Слава ГЕРОЯМ!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, відважний піхотинець святкує День народження на передовій: "Найбільший мій подарунок-це люди"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали мужніх козаків, які захищають кордони від орди Путіна: "Піхота-сила!"

Знай.ua писав, поки на Донбасі йде війна, українські снайперські гвинтівки продадуть іноземцям