Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка є обличчям проектів "Світське Життя", "Голос Країни" та інших, частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

6 травня 2021 року православна церква святкує День ангела і згадує про мученика Георгія Побідоносця. Тому жінка і вирішила привітати свого чоловіка з цим святом. До речі, зовсім недавно стало відомо, що Катерина чекає третю дитину і другого - від Юрія Горбунова.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча / фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча / фото: Instagram

"@gorbunovyuriy З Днем ангела! Нехай він охороняє тебе! Будь здоровим а щасливим і коханим ми з Івасиком тебе будемо робити:) всіх Юріїв, Георгіїв, Джорджів, Юрісов, Юрасов і Хорхе, також зі святом! Відзначайте в коментарях свої знайомих Юрків і вітайте", - йдеться в публікації.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram
Катерина Осадча, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Катерина Осадча опублікувала цілу серію знімків з коханим, вона обіймає його і цілує.

"Котики❤️", "Які ж у вас гарні веснянки😍😍", "Мої привітання Юрію ❤️❤️❤️❤️", "Прекрасна пара, щастя вам нескінченного☺", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в мережі спливли весільні фото Каті Осадчої: кому телеведуча сказала "так" до Горбунова

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Катя Осадча підкорює нескінченними ніжками в шортах: "Заворожувати"

Знай.ua писав, вагітна Осадча перетворилася на вікінга на гігантському "дракарі": "Тепер я точно знаю..."