Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, відправившись на відпочинок в сонячну Туреччину разом з подружками, показавши, як почався її ранок. Так, артистка позувала в блискучому міні-бікіні винного кольору, солом'яному капелюшку і солнцезщитных окулярах, засмагаючи в гамаку над водою.

Красуня блиснула стрункою фігурою і довгими ногами, а поруч із зіркою вирішив поніжитися її новий друг - пухнастий котик. При цьому Леся не стримувала радості, зізнаючись, як їй подобається обстановка навколо.

"Мур, мур 🥰

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ранок в готелі починається з котика 🐈
Класно тут)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Нікітюк компліментами і обговорюючи засмагу ведучої: "Котик по-моєму балдіє побільше самої Леси 😃", " Ого !!, ось це сексі-щмексі...) ", "Чому не "холостячка", така завидна наречена🔥 😍 🔥", " лесічка! Вже й засмагати не треба. Дуже шкіра і так засмагла. Тебе це старить. Відбілюйся", " фігурка🔥 🔥 🔥", " кішечок вода не лякає😍 😍 😍", " дві кицьки!❤ ️ 😍 🐈 ", "Котик вдало примостився 😂 🔥 🔥 🔥 дуже зручно йому, пригрівся!! Фігура 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 у мене все👏 👏 👏".