Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими раніше знаменитість ділилася фотографіями з мамою, а зараз лише в одному купальнику, так як телеведуча знову опинилася в Туреччині. При цьому одяг сидить на ній дуже добре, можна помітити стрункий животик. Сама ж дівчина назвала себе VIP-тамадою.

"VIP тамада Лесечка... Не п'є, не їсть, не спить, а робить все для громади😁", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

При цьому в коментарях можна помітити відому українську співачку Джамалу, яка здивована худорбі телеведучої, і спортсменку Еліну Світоліну. "Це випадково не той самий купальник, який розтягнувся до слонячих розмірів?😂", "А де привітання з великою перемогою?", "Красотулька і розумничка! Будь здорова і щаслива. 🙏🧡❤️💛💓💖☀️🌷🌈🌹🏵️🌼🌺🌸💃👍", "Нуууу...треба їсти, застав себе😂😂😂",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)

Нагадаємо, Леся Нікітюк не поділила букет з мамою і влаштувала боротьбу напередодні свята: "Знати..."

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк показала божевільний дівич-вечір, Астаф'єва пакує валізи: "Мужики на острові є?"

Знай.ua писав, Після новини про весілля Леся Нікітюк влаштувала Гарячий дівич-вечір: "Йде під вінець"