Відомий український політичний діяч Єгор Фірсов вирішив поговорити на серйозну тему, а саме, захист навколишнього середовища.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як відомо, 11 травня буде поминальний день, однак, крім цього, українці ходили на кладовища і в неділю, 9 травня. Для того, щоб висловити свою пам'ять про пішов, вони несли штучні вінки і квіти.

Єгор Фірсов закликав українців більше цього не робити, так як це псує навколишнє середовище.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ходити на кладовище для того, щоб пом'янути померлого близької людини - багаторічна традиція, яку безумовно потрібно дотримуватися. Однак, звичка нести туди штучні квіти-шкідлива для душі, а також навколишнього середовища.

До слова, в ряді європейських країн вони були давно вже заборонені.

"На практиці, вітер розганяє квіти по околицях. Пластикові вінки викидають поруч з кладовищем, це сприяє розростанню незаконних звалищ. Цей пластик, який використовують у вінках, буде століттями розкладатися в землі. Час його розкладання від 400 до 1000 років" - сказано в повідомленні політичного діяча.

Виходить, якби ця традиція була ще на Запорізькій Січі, то їх можна було б споглядати навіть сьогодні.

Церква, фото: скріншот з відео
Церква, фото: скріншот з відео

Також, чоловік у своєму пості зазначив, що все штучне не є щирим. Найкраще посадити поруч з місцем поховання рідних живі рослини і квіти, які будуть виглядати в кілька разів красивіше.

Раніше повідомляли, півмісяця вихідних: скільки відпочиватимуть українці у травні.

Як повідомляв Знай.иа, великодні вихідні 2021: скільки українцям подарували вільних днів.

Знай.иа писав, українцям розповіли, скільки відпочиватимемо на Великдень та травневі: розклад " канікул".