Відома 29-річна секс-символ, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість продемонструвала розкішну фігуру, насолоджуючись заходом сонця на терасі власних апартаментів з видом на блакитну воду. Так, красуня приміряла лише крихітне бікіні кольору фуксії і розпустила ще одну свою гордість - довге світле волосся.

Зірка насолоджувалася теплою погодою і каміном, повершившись до аудиторії спиною. При цьому дівчина не упустила можливості блиснути пишними сідницями, адже запевняє, що для таких форм не вдавалася до допомоги пластичних хірургів, а невпинно трудиться у фітнес-клубі.

instagram.com/lacikaysomers/

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними. Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.

Примітно, що сім'я Лейсі французько-ірландсько-німецько-англійського походження. Кей Сомерс не забуває про творчість, пробуючи себе у ролі співачки. Дівчина у вільний час грає на фортепіано, танцює в студії, а також старанно займається спортом, відвідуючи фітнес-клуб і часто виставляючи відео з різних тренувань.