Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, Виконавець Влад Топалов, виставив зворушливе спільне фото з коханою, позуючи на райському Балі, де сім'я відпочивала ще в січні-місяці. Подружжя лежало в підвісному гамаку, а Тодоренко ледь прикрила оголене тіло ковдрою.

Так, артист, який нещодавно потрапив до лікарні з невідомої причини, вирішив дати пораду всім парам: Влад закликав говорити про свої почуття, не замовчувати образи, бути чесним з партнером, адже дні пролітають непомітно.

Топалов привів у приклад одну з класичних історій непорозуміння між коханими, коли дівчина нібито сильно хотіла близькості, а чоловік усувався від неї, боячись бути обдуреним.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"...Один боїться смерті відносин - тому і "не живе". Інша боїться смерті відносин - і тому намагається робити вигляд, що її немає, є тільки злиття, тільки близькість, кожну секунду.

А лаються вони при цьому за посуд, гроші і дітей

Кохайте і будьте чесними))) дні летять.... не повернеш. Насолоджуйтесь кожним днем! І Говоріть ПРАВДУ! Завжди!"