У Пенсійному фонді українцям зважилися показати, скільки надходить і скільки витрачатися коштів. Інфографіку за перших 4 місяці 2021 року опублікували в Facebook відомство.

"надходження і витрати до Пенсійного фонду України за січень-квітень 2021 року", - сказано в повідомленні.

Серед доходів Пенсійного фонду України згідно з оперативними даними за 1 квартал отримано коштів Державного бюджету України 74,9 млрд грн та 41,8 млрд власних доходів.

Також у Пенсійному фонді показали, скільки надійшло коштів від єдиного внеску, розподіленого на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за січень-квітень 2021 року. Вдалося повністю виконати план і отримати 92 млрд грн.

Всього за 4 місяці 2021 року доходи Пенсійного фонду склали 103,5 млрд грн власних доходів і 56,1 млрд коштів державного бюджету на фінансування пенсійних виплат.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А ось витрати Пенсійного фонду за січень-квітень склали 167,2 млрд гривень.

Раніше ми повідомляли, податкова і ПФУ змінили порядок виплат пенсій, це обов'язково врахують при нарахуванні.

Як повідомляв "Знай.uа", пенсіонери зможуть освоїти діджитал-професії: бабуся створить сайт, а дідусь налаштує рекламу.

Також "Знай.uа" писав, що 82-річна українка стала зіркою TikTok і "наколядувала" на айфон.