Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося зворушливе спільне відео Тіни і її сина Веніаміна Огіра, яке раніше сама красуня виставляла в свої Сторіс. Так, артистка і її 11-річний син вирушили на відпочинок в райський куточок, насолоджуючись теплою погодою, блакитною водою і сонцем.

Зірка показала раннє пробудження, бажаючи аудиторії доброго ранку, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу. Найрідніший хлопчик Кароль тим часом не втримався і позіхнув, чим розсмішив зіркову маму.

"Добрий ранок❤"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "Ахах, реакція Вені — це mood щоранку. Роднульки ❤", " взаємно 🙋 молодці 🌞🌞🔥👍👍😘🙋", "синочок чудо на матусю красуню схожий❤️❤️❤️"," синочок принадність на маму красуню схожий", " Супер!👍 Красивий. Веня такий чудовий хлопчик. Нехай у Вашому житті все буде добре.💯 👍 😉 💞 ", "Нехай сонце посміхається вам 🌞 і в усьому буде ОК❤❤❤❤".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату