Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виклав свіже селфі, похвалившись своїм новим двоколісним другом - велосипедом болотного кольору. Так, артист вже встиг протестувати "залізного коня", проїхавши, за словами Олексія, до церкви і назад.

Шоумен трепетно згадав дитинство, свої перші велосипеди "Україна" і "Аист", а також зазначив, що щороку обов'язково їздить на байку. При цьому Потап пожартував, що нібито збирається тренуватися для Вуельти - шосейної багатоденної велогонки, яка щорічно проходить на території Іспанії та Андорри.

"Новий Кінь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ранок розірвав на двох колесах "до церкви і назад"!

Що таке м'язова пам'ять, закрутив і все згадав, а моторика дала поштовх спогадам з минулого!

Виявляється я велосиПедик ще той, щороку я на байку, то за місто то в місті, то електро, то бензин)))

ось так крутиш педалі і згадуєш, як крутив педалі раніше і мотається ця плівка у зворотний бік: "Україна", "Аист" "Гном4", Ех ... прикольно крутиш вперед, а мотає назад))

залишилося підготувати свої шпори для Вуельти Київ ))) work not hard ,but smart)) special thanks goes to @slobodyanyukmaxim за безмежну віру в друзів, навіть коли вони більше велика в три рази))) ☺ "