З теплої і сонячної Австралії "припливли" дуже цікаві новини. Подивіться уважно на цю рибку. В океані вона просто "голка в стозі сіна" - дуже рідкісний вид кефалі (сірої). Якщо цю рибку зловити, то можна допомогти жителю міста Квінсленд. Справа в тому, що чоловік втратив велику "сентиментальну цінність".

І це при тому, що ми не говоримо про те, що рибці можна врятувати життя. Місцева мешканка острова Норфолк Сьюзан Прайор вирушила на підводну риболовлю до затоки Емілі й прихопила з собою камеру. Те, що вона побачила під хвилями, сильно її здивувало.

Про цю історію детально повідомляє австралійське видання 7News.

Затока Емілі, фото: Susan Prior / Norfolk Island's Reef
Затока Емілі, фото: Susan Prior / Norfolk Island's Reef

Сьюзі розповідає, що вона стала свідком видовища, яке ніколи не хотіла бачити - навколо неї розсікала рибка кефаль, а на її тушці блищало кільце. Для жінки ця знахідка була дуже хвилюючою, адже вона згадала про повідомлення на сторінці однієї спільноти в мережі Facebook, про людину, яка відпочивала на острові, яка втратила обручку під час різдвяних свят.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Окільцьована кефалія, фото: Susan Prior / Norfolk Island's Reef
Окільцьована кефалія, фото: Susan Prior / Norfolk Island's Reef

"Я вирішила подивитися, чи зможу я знайти можливого власника", - заявила вона в своєму блозі.

"Незабаром мої підозри підтвердилися. Тепер у нас є бідолашна кефаль, обтяжена чиєюь дорогущою золотою обручкою (ціна приблизно $1000).", - додала жінка.

Власником обручки виявився Натан Рівз, чоловік з Золотого Берега. У цих місцях він відвідував родичів. Тепер сам потерпілий і його місцеві друзі докладають всих зусилль, щоб знайти окільцьовану рибку.

Раніше повідомляли, літо живе на ВДНГ: де в Києві провести незабутні вихідні.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка зловив на вудку чотириметрову акулу і ледь не посивів: вони їдять людей.

Знай.uа писав, безстрашні харків'яни випробували лід на міцність, очевидці посивіли: календар бачили?