У мережі розповіли про те, як в інтернет-маркеті "Розетка" продають вже використаний товар під виглядом нового. Як вести себе в подібних випадках.

Про це розповіли в Telegram-каналі "Чорний список", де українці можуть ділитися своїми невдалими дослідами покупок, або ж "цікавими" товарами з різних магазинів.

Б / у товар, фото: чорний список
Б / у товар, фото: чорний список

Цього разу чоловік замовив в "Розетці" обприскувач, який, по всій видимості, був зовсім не новим. Хоча на сайті вказана зовсім інша інформація.

Б / у товар, фото: чорний список
Б / у товар, фото: чорний список

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На ньому були вм'ятини, іржаві гайки, а в самому баку були залишки води, що вказувало на те, що їм вже користувалися, причому, дуже погано. Покупець не помітив цього на самому складі.

Б / у товар, фото: чорний список
Б / у товар, фото: чорний список

Представники магазину запропонували обміняти, але, чоловік повинен був за свій рахунок відправити це все назад, після після чого вони б ще вирішували, хто винен. Все це сталося в місті Кринички, що в Дніпропетровській області.

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Люди в коментарях почали висловлювати свою думку з цього приводу: "Взагалі не зрозумію навіщо на розетці,що то замовляти коли є повно інтернет магазинів, де в 2 рази дешевше", "Сліди води в баку це норм його перевіряли на герметичність гайка могла проржавіти від цього, купіть нову пралку наприклад в барабані вона буде мокра...", "Не думаю що правда про повернення за рахунок покупця. Жодного разу такого не було. Якраз розетка самий перевірений постачальник, подібна ситуація - одна на мільйон, і не особливо то правдоподібна", "На розетці часто беру різну акціонку. При цьому все ретельно оглядаю в точці видачі. Особливих проблем поки не було", "На платформі розетка, купа всяких ху*сосiв, вони - продавці! Ось і ху*смокчуть розетку як ху*батогів.)", "Перевіряти треба 😐 Че забирати а потім волати на весь інет".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал " Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.