Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виклав свіже фото, позуючи в їх з коханою заміському будинку, примірявши вузькі штани чорного кольору і футболку-оверсайз з принтом панди.

На руках у шоумена красувалася білосніжна пухнаста подружка-собачка породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі, яку так обожнюють численні шанувальники зіркової сім'ї.

Артист вирішив трохи пофілософствувати про те, що всі люди різні, а тому неможливо радити всім відразу одне і те ж. Також Олексій зазначив, що до його першого синглу з альбому "Без реклами" залишився рівно тиждень.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Неможливо всім радити одне і те ж, всі різні

... наші індивідуальні відмінності іноді сильніше статистичних загальних ,це взагалі час персонального менеджменту, навіть компанії перебудовуються на доставку щастя окремо взятому індивідууму .

Тим більше в часи глобалізації, коли безособовість визначає тебе як того, хто належить до найбільших груп.

Але є штуки, що пидходять для всіх це - Панди , Бішони, Потапи і "Доброго ранку!» #птп #безрекламы

P. S. До першого синглу з альбому - тиждень ))"