Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео, пройшовшись по алеї і примірявши яскраво-червоне довге пальто, а також чорне плаття і туфлі на підборах. Так, артистка доповнила елегантний образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, загадково дивлячись вдалину.

Зірка зізналася, що побувала на відкритті меморіальної синагоги в Бабиному Яру в Києві, адже 14 травня 2021 року в Україні вперше відзначили День пам'яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни. Також Аліна поцікавилася, хто з її аудиторії був присутній на відкритті.

"Сьогодні день пам’яті Українців, які рятували євреїв під час Другої Світової війни.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Хтось із вас був сьогодні тут на відкритті меморіальної Синагоги в Бабиному Яру?"

Фолловери не пройшли повз: "Сонечко.", "Аліна, ти дуже красива.", "Ні, не була там.. Аліна, добре виглядаєш, красуня♡", "Ви молодчинка, Аліна,такі речі потрібно пам"ятати, щоб не повторилося".