Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося спокусливе відео-селфі, яке раніше сама красуня виставляла в свої Сторіс. Так, артистка і її 11-річний син Веніамін Огір вирушили на відпочинок в райський куточок, насолоджуючись теплою погодою, блакитною водою і сонцем.

Зірка показала, як розслаблялася під спекотними сонячними променями, розпусивши довге світле волосся і вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі. Тіна приміряла білосніжне вбрання з глибоким декольте, розстебнувши кілька верхніх застібок. При цьому виконавиця вибрала пікантний ракурс, з якого як би ненароком демонструвала пишні груди.

"Доброго ранку, Фантіна❤❤❤"

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ось це ракурс, Я розумію🤤 🤤 🤤", " кращого ракурсу вже не буде🔥 🔥 🔥 🔥 🔥, погодьтеся що вона найкраща!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Кращий ракурс однак😏 🔥", " ми сумували за такою Тіною Григорівною🤪 🤪 🤪 🤪 🤪", "погляд прям в душу🤤 😏 😼".