Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Не залишився непоміченим серед шанувальників Наталії і оновлений імідж артистки: стильні костюми-оверсайз, сукні-комбінації, масивні аксесуари, шкіра і джинс. Так, на офіційному акаунті шоу "Життя відомих людей" з'явився яскравий фото-колаж зірки, де аудиторії запропонували вибрати, який з образів Наталії їм більше до душі.

На першому знімку Могилевська постала в брючному костюмі-оверсайз кольору фуксії і облягаючої бежевій майці з глибоким декольте, доповнивши вбранні клатчем, зібраним в пучок волоссям і квадратними сонцезахисними окулярами.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На другому фото виконавиця позувала на одній з набережних Києва в довгому шкіряному плащі, джинсах і футболці з масивною сумкою в руках.

"Неймовірні образи @nataliya_mogilevskaya 😍

А що ти обереш? Пиши у коментарях❤️"

Фолловери не пройшли повз: "Яка ви красива, мені завжди подобався ваш стиль в одязі", "Ну таке....", "Шикарний образ! І я хочу такий же 😊.", "Такій красуні як ви Наташа личить все❤️", "Я напевно, вже зовсім сучасної моди не розумію! 😢 але це просто якийсь ЖАХ!".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".