Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK любить радувати свою публіку різними фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів відданих фанатів.

На цей раз красуня показала яскраві селфі зроблені на пляжі на тлі пальм.

Так, на артистці купальник кольору фуксії, який вигідно підкреслює пишні груди співачки і різноманітні мінімалістичні прикраси.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ще один прекрасний момент, який варто запам'ятати", - написала знаменитість.

"Настя, тобі казали що ти красива?😍 ", "Вам потрібно народити синочка і донечку, вони будуть такі ж як ви красиві, чудові. ❤ ️ ", "Промениста Анна Седокова❤️", "Сексіііі", " найкрасивіша з найкрасивіших дівчат світу!😍", "Класний купальник 👍", "Фотка, а на ній красуня🔥❤️😍", "Красуня😍 як би вам було красиво в наших виробах❤️", "Скільки років пройшло, а вона молодіє", "Я думаю вона прекрасно знає що вона красуня, щастя тобі, дитинко❤️", "А що такі сумні очі 👀? 😢", - писали в коментріях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Потапа Настя Каменських неабияк розважилася без чоловіка: "тепер не тільки..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських на пляжі підкорила фанатів нескінченними ніжками: "лялька!"

Також «Знай.иа " писав, що Настя Каменських вирішила зізнатися в почуттях не Потапу: "Падаю в безодню"