Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію досить спокусливих фото, рекламуючи нову колаборацію шовкових хусток спільно з дизайнеркою Ольгою Дворянською.

Так, артистка взяла участь у фотосесії, примірявши пікантні облягаючі штани чорного кольору і міні-топ з глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, а також чорною хусткою з синім принтом. При цьому зірка не упустила можливості похвалитися стрункою фігурою і пишними грудьми перед камерою.

"Хусточки - новий drop.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Tina Karol & @dolya_brand"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "Ти точно хусточки рекламуєш в цьому пості?😉 ", "чому така ідеальна?😩 💘 ", "Вау яка🖤", "занадто гаряче 😍😍😍😍🔥🔥🔥", "А цій жінці точно 36?😍 18 жеж!!!!!", "І чому хустинку потім побачила? ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Фігура супер!Молодець!Трудяжка!👏 ", "Воуууу небезпечно для життя бачити такі фото у кого слабке серце Тіна просто богиня", "Наш ангел❤️❤️❤️".