У вівторок, 18 травня, в Україні вируватиме циклон, який принесе з собою дощі та грози. Опади очікуються у всіх областях країни. У той же час буде досить тепло.

Синоптик Наталка Діденко уточнила в Facebook, що циклон накриє повністю всю Україну. Сонячного безхмарного неба українцям цього дня побачити не вдасться.

Найвище стовпчики термометрів піднімуться на Харківщині та Луганщині – +22 +24 градусів. Майже такі ж показники в Донецькій області – +21 +23 градусів, передає Укргідрометцентр.

На Півдні, в Центрі і на Півночі країни стовпчики термоментрів покажуть від +18 до +22 градусів. Найбільш прохолодно – в західних регіонах. Тут температура коливатиметься в межах +14 +20.

"В Україні – знову циклон. А, оскільки в нас весна й травень, то гримітиме й литиме, як у травні. Тобто, 18-го травня очікуються короткочасні дощі з грозами, а при грозах може рвонути сильніше вітер. Дощі завтра в Україні – скрізь", - написала Діденко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

18 травня відзначається день пам'яті мучениці Ірини. У період з 18 по 25 травня прийнято висаджувати розсаду капусти. Займатися цим за звичаєм можуть лише жінки. В цей час починає зеленіти липа, зацвітає чорниця.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.