Новий рецепт картопляних відбивних, від яких дуже складно відірватися. Знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів, і при цьому, блюдо є бюджетним варіантів обіду.

Виходить дуже смачно, і рецепт досить простий. З ним зможе впоратися навіть починаюча господиня, або чоловік, якого залишили одного будинку з дітьми.

Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео
Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео

Підготуйте наступні інгредієнти: 600 грамів вареної картоплі (приблизно 5 штук); 150 грамів ковбаси; 100 грамів сиру; 1 столова ложка борошна; 2 яйця; зелень за смаком (можна проявити фантазію); сіль і перець (також за смаком, але головне не перестаратися).

Приступаємо до приготування. Потрібно спочатку натерти варену картоплю, ковбасу, а також твердий сир на грубій тертці. Все поміщаємо в глибоку тару.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

До цього додаємо яйця, борошно, а також докладну зелень. Головне не забути посолити і поперчити за смаком. Знову таки, не перестарайтеся.

Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео
Картопляні відбивні, фото: скріншот з відео

Всю суміш добре перемішуємо, і вологими руками ліпимо биточки, і обвалюють з двох сторін в борошні, або ж панірувальних сухарях.

Те, що вийшло відправляємо на сковорідку і починаємо обсмажувати до золотистої скоринки з двох сторін.

В кінці відправляємо на тарілку і на стіл - обід готовий. Ця страва досить просто в приготуванні, і здатне здивувати всю сім'ю. Також, можна його приготувати на святковий стіл, гості будуть також здивовані, і обов'язково попросять поділитися рецептом.

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша - як приготувати сирні палички з часником.

Як повідомляв портал Знай.ua ситний турецький суп з червоної сочевиці-страва, яка зарядить енергією на весь день.

Також Знай.ua писав, картопляні биточки, як в дитинстві-швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться моментально