Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам несподівану новину - виявляється, їх з Вікторією Смеюхою дует "НеАнгели" розпався після 15 років успішного існування. Так, артистка почала сольну кар'єру, інтригуючи новою піснею "Слава Богу", яку обіцяє презентувати вже 28 травня.

Для свіжого кліпу на композицію зірка кардинально змінила імідж, з'явившись перед камерою в міні-сукні смарагдового кольору з глибоким декольте, демонструючи стрункі ноги і пишні груди. "Фішкою" образу стала перука виконавиці з яскраво-бузковим кольором волосся замість звичного рудого, а також неоновий макіяж і аксесуари у вигляді масивних срібних ланцюгів.

"Я думала, ти діамант, я думала, алмаз
А ти виявився просто…

SLAVA KAMINSKA – #SlavaBogu
28/05"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи пост Камінської: "я звичайно дико перепрошую,але прочитавши слова відразу подумала про вашого колишнього чоловіка ))).", "Слова мені вже подобаються", " 🔥 👏 красива ви баба, Слава!😍 ", "Камерон Діас", "Русалка❤️", "Кайф🔥", " Ууууу, яка🔥 🔥 🔥 🔥".