Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео.

Наталя поділилася роликом з гримерки, примірявши ніжно-блакитну блузу-оверсайз і штани, доповнивши затишний образ макіяжем з широкими стрілками на повіках, а також зачіскою з дрібними косичками.

Виконавиця, яка давно відмовилася від м'яса, вирішила показати одну з улюблених страв, намагаючись дотримуватися правильного харчування - ним виявився салат Капрезе, який зірка доповнила песто і бальзамічним соусом. До слова, сам песто з калорійними кедровими горіхами і не менш калорійним пармезаном складно назвати дієтичним.

@nataliya_mogilevskaya

#моеполезноепитание

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
♬ оригинальный звук - Наталья Могилевская

"Привіт, всі запитують про харчування здорове. Отже, наприклад: це сир моцарелла, м'який потрібно брати, базилік і помідорчик.

У ньому найголовніше - це соус. Соус песто - це смажені кедрові горішки, листя базиліка, оливкова олія, тертий пармезан, часничок, спеції, сіль, можна покапати трохи водички, якщо вам він занадто сухий.

І коли ви розкладете все в тарілку, політь соусом песто, фінальна точка! Бальзамічний соус!

Важливо, не оцет, всі на цьому помиляються! Оцет - він ріденький і кислий, а бальзамічний соус приголомшливої консистенції! Дуже схожий на карамель...

Вибачте, обідня пауза"