Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Так, 24-річна знаменитість підготувала для шанувальників несподіваний сюрприз - виявляється, Мішель стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", який телеглядачі зможуть побачити вже 5 червня. Партнером артистки в свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов.

Виконавиця виставила яскраву серію фото, позуючи серед квітів і посміхаючись на камеру. Зірка приміряла сукню ніжно-рожевого кольору з яскравим квітковим принтом, блиснувши струнким тілом і засмаглими ногами.

Мішель зізналася, що зовсім недавно повернулася додому, але починає знову збирати валізи, адже нарешті відкрилися кафе, ресторани і магазини. Красуня також зазначила, що дуже хоче ділитися з аудиторією закуліссям подорожей: цікавими фактами про країни і міста, деталями знімального процесу і відносинами в команді.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Не встигла прилетіти, як заново починаю збирати валізи 😅 🙌 🏽

І як здорово що нарешті магазини і кафешки відкриті! Шопінг 😍 🙌 🏽

Але я не до цього веду, хочу ділитися з вами закуліссям: цікавими фактами про країни, деталями знімального процесу, про команду.

Що б вам було цікаво дізнатися?"

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження.