Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

А нещодавно знаменитість виставив свіжий кадр, позуючи на терасі їх з Настею Каменських заміського будинку. Так, артист приміряв незвичайне вбрання, "фішкою" якого стала сорочка з принтом в стилі мілітарі, а також масивний золотий ланцюг з підвіскою.

Олексій зізнався, що останнім часом, після 40-річного ювілею 8 травня відчуває зміни на рівні фізичних відчуттів. До слова, шоумен на честь для народження готує для шанувальників новинку - альбом "Без реклами", де обіцяє показати себе справжнього, з абсолютно нового боку.

"Я просто відчуваю зміни на рівні фізичних відчуттів , гряде зміна принципів і засад, правил і установок ...

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

i can feel and smell changes...it’s in the air , everything gonna be different"

Фолловери не пройшли повз: "багатообіцяюче😍 головне, щоб зміни в кращу сторону😍", " не любите носити обручку?", "Інформативно,😝", "Занадто Гарячий", " нічо собі👏 👏 👏".