Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставила спокусливий архівний кадр зі спекотної Мексики, куди літала з подругами і мамою Лідією Петрівною для зйомок власного реаліті-шоу "Девочки рулят". Так, артистка приміряла чорно-біле міні-бікіні, стоячи на тлі блакитної води, демонструючи струнку фігуру.

Також красуня заінтригувала свіжим альбомом "Красное вино", реліз якого відбудеться вже в п'ятницю, 21 травня.

Настя зізналася, що альбом стане справжнім одкровенням для її шанувальників, в ньому виконавиця постаралася передати той драйв, романтичність, пристрасть і силу характеру, які притаманні кожній дівчині.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вже завтра відбудуться довгоочікуваний реліз мого альбому "Красное вино" 🍷

Це альбом-одкровення і він повністю асоціюється зі мною
Немов той терпкий напій який розкривається кожному по-своєму, я також розкриюся перед вами у всій багатогранності своєї душі і характеру ☺

Романтичність, драйв, пристрасть, грайливість і одночасно сила характеру - ці грані є в кожній з нас.

І все це втілилося в альбомі "Красное вино"

Дозвольте йому наповнити вас до країв найпотаємнішими почуттями ❤️

21.05"