Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 367 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, згадавши один зі своїх яскравих образів зі зйомок шоу "Х-Фактор 10" в 2019 році. Зірка приміряла вбрання, що дуже нагадує культову мультиплікаційну героїню Стервеллу Де Віль з картини "101 далматинець".

Виконавиця з'явилася перед камерами у вузькій спідниці і блейзері з гострими плечима, доповнивши стиль масивною перукою з чорно-білим волоссям, а також макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, "візитівкою" Стервелли. Для забавної відеопідбірки Полякова використовувала хіт Біллі Айліш "Copycat".

@polyakova_olya

Оля Де Виль 🐾 #cruelladevil #взрослаядевочка #queen

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще
♬ COPYCAT - Billie Eilish

"Оля Де Віль 🐾"

Фолловери почали активно коментувати публікацію Полякової, проте їхні думки розділилися. Одні засипали співачку компліментами, інші ж поцікавилися, де Ольга загубила ту саму пухнасту шубу, якою Стервіла хвалилася в мультфільмі.