На сайті президента України з'явилася чергова петиція, і цього разу вона пов'язана з парковками, яких в Україні недостатня кількість.

Автором даної ініціатива виступив Омельяненко Вадим Григорович.

Він вимагає, щоб в Україні при будівництві нових будинків, для кожної квартири було передбачено паркувальне місце, так як транспортні засоби нікуди ставити.

Петиція на сайті президента, фото: скріншот
Петиція на сайті президента, фото: скріншот

"Зобов'язати і затвердити на законодавчому рівні забудовників при будівництві багатоквартирних житлових комплексів забезпечувати парко місцем (мінімум одним )кожну квартиру! тим самим зменшити хаос на вулицях і стихійну парковку!"- сказано в тексті петиції.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Опублікована вона була в четвер, 20 травня, і за добу набрала 20 підписів українців, з 25 тисяч необхідних.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

У співвітчизників є ще три місяці на те, щоб вирішити, чи підтримують вони цю ініціативу, або ж навпаки, не згодні з нею. У випадку позитивної відповіді, президент України Володимир Зеленський буде зобов'язаний її розглянути найближчим часом, але, спочатку потрібно зібрати підписи.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що не так давно в Києві, поруч з однією багатоповерхівкою, місцеві вирішили влаштувати розбірки через паркувальне місце. З ранку водій виявив на своєму транспортному засобі записку від сусіда, який зажадав звільнити безкоштовне паркувальне місце, так як вона нібито є його власністю.

Нагадаємо, жінка з дитиною влаштувала таксисту істерику через пропущений випускний: "Сволота, якщо не помру, я тебе засужу!»

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янин не витримав "тортури" чергою і відкрив стрілянину по людях - "Хочу в буфет!»

"Знай.ua" писав, у Києві синій онук екс-міністра влаштував страшну ДТП, загинула юна дівчина - "Тебе, п*дла, відмажуть!»