В Одеській області чоловік потрапив під колеса вантажного поїзда, намагаючись перебігти колії в небезпечній зоні.

Про подробиці події пише прес-служба ГУНП в Одеській області.

Повідомляється, що інцидент стався ще в п'ятницю, 14 травня, проте подробиці стали відомі лише недавно. Сталося все в місті Роздільна, що межує з Одесою, на залізничних коліях біля місцевого вокзалу.

Поїзд / фото: ГУНП
Поїзд / фото: ГУНП

42-річний місцевий житель спробував перейти залізничні колії по спеціальній доріжці, проте не врахував заборонний сигнал як для автомобілів, так і для пішоходів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"За словами машиніста, він побачив наближення чоловіка і почав подавати йому сигнали, але той не зупинився, а почав бігти. Уникнути зіткнення не вдалося", - розповіли в поліції Одеської області.

Тіло чоловіка / фото: xydessa
Тіло чоловіка / фото: xydessa

На жаль, чоловік загинув ще до приїзду медиків швидкої допомоги від отриманих травм. По приїзду поліція почала розгляду у даній справі, а також почала вирішувати питання про правову кваліфікацію події.

Пізніше в соціальних мережах з'явився відеоролик із залізничної станції. На ньому можна побачити, як чоловік спробував випередити поїзд і побіг, проте його швидкості не вистачило, склад його зачепив і відкинув на кілька метрів вперед.

Нагадаємо, що жінка не помітила потяг, що наближається, і загинула на рейках, кадри з місця НП.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин влетів у BMW і помер, обіймаючи кермо.

Також Знай.uа писав, що у Києві електричка підім'яла 18-річного хлопчини, очевидці остовпіли: "намагався втекти".