Відома російська телеведуча і співачка Ольга Бузова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 23 мільйонів чоловік.

Так, днями знаменитість продемонструвала в соцмережі свої сідниці у всій красі.

Примітно, що нове фото 35-річна артистка виставила після того, як її колишній чоловік, футболіст Дмитро Тарасов повідомив, що стане батьком вчетверте.

"Тренеру привіт", - підписала фото Бузова.

Ольга Бузова, скріншот: Instagram
Ольга Бузова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після публікації на фото телеведучої посипалися негативні коментарі.

Ольгу сильно зачепило, що ніхто не повірив у справжність її сідниць, нібито це фотошоп. Вже який пост пише про те, що "все своє". І це все мистецтво позінгу, ніякого фотошопу.

В одному з постів телеведуча зазначила, що з 13 років працює над своїм тілом і не фотошопить свої знімки, хіба що "подшаманює личко".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ольгу Бузову терміново прооперували і перевели в реанімацію, не в курсі навіть рідні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ольга Бузова покинула " Дом-2 "через 17 років і подалася в КВК:"для мене це було не шоу".Відомо, що протягом 17 років Ольга Бузова була незмінною ведучою скандального проекту "Дом-2". Однак, після того як програму почали транслювати на іншому телеканалі, співачка вирішила, що пора залишати місце ведучої.

Також «Знай.иа " писав, що Бузова після розставання з коханим зробила це з досвідченою Лолітою: "йде нах*й, розумієш..." Бузова влаштувала вечірку і запросила тільки найближчих