Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно, 21 травня, знаменитість презентувала свіжий альбом і кліп на пісню "Красное вино", яким інтригувала довгий час. Так, артистка приміряла спокусливий образ, з'явившись перед камерою у вечірній сукні темно-червоного кольору з глибоким декольте, суцільно прикрашеним масивними стразами.

Зірка блиснула розкішною фігурою, позуючи в різних позах, а також вирішила поміркувати про жіночу силу. Виконавиця зазначила, що кожна дівчина вільна робити те, що їй хочеться, вибирати свій шлях і свої цілі.

"Сила жінки - в її багатогранності

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Саме це надихнуло мене на створення альбому "Красное вино" 🍷

Я хочу, щоб кожна дівчина, слухаючи ці пісні, зрозуміла і відчула - вона може бути будь-якою. Тією, якою сама вибрала бути.

Кожна з нас вільна проявляти будь-які емоції, робити те, що подобається, виглядати так, як хочеться і вибирати себе, свої цілі і пріоритети ❤️

А знаєш, є тільки одна річ, яку ти повинна робити. І це-бути щасливою. У тебе є все для цього.
Всередині тебе прихована неймовірна сила. Дерзни і вивільни її 🔥

Все вийде!"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото