Українець виявив неприємний сюрприз у банку популярного виробника-в упаковці з розчинною кавою знаходилася величезна Комаха.

Детальніше про це пише Telegram-канал "Чорний список".

На сьогоднішній день українці стали все частіше стикатися з неякісною або простроченою продукцією як в локальних магазинчиках, так і в мережевих супермаркетах. На жаль, але поганий товар став не новиною для громадян і викликає більше сміху, ніж гніву.

Цей раз не став винятком – покупець з Одеси виявив неприємну знахідку всередині банки з розчинною кавою. Варто відзначити, що виробник досить популярний і багато років на ринку, що змусило одесита здивується ще більше.

У банку з кавою чоловік виловив засушений труп великої комахи, схожої на бджолу або осу. Чоловік зазначив, що магазин, в якому він купував суміш для напою, не винен, адже Комаха ніяк не могла потрапити в запакований товар безпосередньо в магазині. Житель Одеси припустив, що подібна недбалість була допущена на виробництві.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Комаха в каві / скріншот з відео
Комаха в каві / скріншот з відео

Користувачі Мережі неоднозначно відреагували на знахідку одесита, звинувативши його в необґрунтованих претензіях до магазину. Хтось також зазначив, що бджола в каві це ще не страшно, адже гірше було б знайти таргана.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що мужчина поскаржився на дивну піцу в "Сільпо": "Не щурячі, але...".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві працівники Нової Пошти розкрили алкогольну посилку:"Хряпнули прямо у відділенні".

Також Знай.uа писав, що українець замість курячих спинок отримав "неблагородну" цвіль: сказали - провокатор.