У Миколаєві рятувальникам довелося транспортувати до берега любителя екстремальних розваг. Про це розповіли на сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Як зазначається, 24 травня чоловік розважався катанням на кайтсерфінгу над річкою Південний Буг. Перебуваючи приблизно за 60 метрів від берега, він не впорався з керуванням своїм транспортним засобом і впав у воду.

Самостійно повернутися на суходіл спортсмен не міг через велику відстань.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

На щастя, свідками інциденту стали рятувальники водолазно-рятувального поста аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Співробітникам рятувальної служби довелося діставати постраждалого з води, підпливши до нього на моторному човні. Горе-серфера витягли на берег разом із його спорядженням.

На щастя, пригода минулася без постраждалих.

Нагадаємо, що посеред травня частину України засипало снігом, а температура впала нижче нуля. Такої весни українці ще не бачили ніколи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'ян запрошують прийти до лісу за сміттям замість грибів - "Хтось же його збирав!"

Також, "Знай.uа" писав, що погода на вихідні випробує українців на міцність: "Спека-заморозки"