В анексованому Криму 191 дитина залишилася без опіки батька в результаті його кримінального переслідування з політичних мотивів.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Let My People Go Ukraine" в мережі Facebook.

"Фото та історія авторства Муміне Салієвої в рамках проекту "Народжені після арешту", присвяченого кримським дітям, які ще ніколи не бачили свого батька за гратами",- йдеться в повідомленні.

Героїнею однієї з наших історій стала 3 - річна Аіша, батька якої запроторили за грати на довгих 13 років, адже він - кримський активіст. І тепер невідомо, коли батько зможе побачитися з Аїшею.

джерело: Let My People Go Ukraine
джерело: Let My People Go Ukraine

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якби не війна, то у Аїші і її 12 сестер і братів було б зовсім інше дитинство. Крихітка єдина з 13 дітей, яка не бачила свого батька Сервера Зекір’яєва, адже вона народилася вже після його арешту.

Сервер Зекір’яєва - кримський активіст. Раніше він вирощував квіти на продаж. А до того, як відкрити власну справу, Сервер 18 років працював учителем фізкультури в 5-й Бахчисарайській школі. Після масових обшуків в Бахчисараї 11 жовтня 2017 був затриманий і ув'язнений окупаційною владою по одній зі сфабрикованих "справ кримських мусульман". Його засудили на 13 років колонії суворого режиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Погані дядьки забрали тата...": маленька дочка борця за український Крим не побачить батька 20 років

Як повідомляє портал «Знай.иа» 100 тисяч загиблих: Володимир Зеленський вшанував пам'ять жертв політичних репресій

Також «Знай.иа " писав, що У всіх храмах і монастирях УПЦ 16 травня вшанують пам'ять жертв політичних репресій