Тварини часто дивують своїми вміннями та здібностями. Так і кішка рідкісної породи "чаузі" приголомшила соцмережі, продемонструвавши на що здатна.

Дворічна Аліса досі здобувала титули та медалі на виставках, проте відомою стала завдяки вмінню прибирати. Оригінальну здібність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт у квартирі.

Саме тоді тварина взяла до лап тканину й почала натирати помешкання до блиску. З того часу кішка прибирає оселю регулярно.

Кішка Аліса, кадр з відео
Кішка Аліса, кадр з відео

Кішка Аліса, кадр з відео
Кішка Аліса, кадр з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Власники тваринки розповіли, що кішка прибирає досить голосно - вона муркотить, ніби сварячи людей за безлад. Проте, коли у квартирі стає чисто, Аліса починає муркотіти більш лагідно. Іноді до праці привчає навіть власних кошенят.

Слід зауважити, що порода чаузі вважається однією з найбільш популярних і дорогих котів в США. Тварина має унікальну зовнішність і незвичайний генотип.

На офіційному рівні породу визнали тільки 15 років тому. Однак над її виведенням селекціонери працювали десятки років. Прабатьками чаузі стали очеретяні коти.

Кішка Аліса, кадр з відео
Кішка Аліса, кадр з відео

Кішка Аліса, кадр з відео
Кішка Аліса, кадр з відео

Нагадаємо, у Чорнобильській зоні встановили камери й засікли неймовірне: ці кадри перехоплюють дух. Зоолог встановив фотопастку і поділився дивовижними кадрами

Як повідомляв портал "Знай.ua", симпатична чотирилапа прикордонниця зачарувала українців: "Все треба робити з посмішкою". В МВС показали знімки симпатичної чотирилапої прикордонниці

Також "Знай.ua" писав, що собака Банана отримала диплом психолога і світову славу: лікуватиме людей. Банана підтвердила свій статус терапевтичної собаки