У місті Кременчук чоловік влаштував розбірки зі стихійними торговцями, які образили його дружину.

Детальніше про це пише Telegram-канал "Х***ий Кременчук".

Повідомляється, що інцидент стався на проспекті Сталінграда в Кременчуці.

За словами самого чоловіка, двоє торговців почали ображати його дружину, назвавши її "алкашкою" і послали її нецензурними словами. Чоловік пояснив, що дружина хотіла купити у них картоплю, проте ті не дозволили їй вибирати самостійно і накладали самі найдрібнішу. А коли жінка зробила зауваження, то торговці почали лаятися.

Торговка / скріншот з відео
Торговка / скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Торговці / скріншот з відео
Торговці / скріншот з відео

Щоб вирішити конфлікт, чоловік прийшов на вказану точку і почав сперечатися з однією з торговок. Він попросив її назвати прізвище і надати документи на торгівлю, на що жінка почала нецензурно висловлюватися і відмахуватися від камери. При цьому, її не бентежила присутність покупців.

Згодом до конфлікту приєднався другий торговець, проте той відмовився говорити з незадоволеним чоловіком. Через деякий час лайки Відеоролик закінчився, а що відбувалося далі автор не повідомив.

Нагадаємо, що львів'ян годують молочкою зі смаком секонд-хенду- " Ой, Та вони ж старенькі!".

Як повідомляв портал Знай.uа, київські переходи зачистили від МАФів, городяни обурені - "А тітку Катю з пиріжками за що?".

Також Знай.uа писав, що в Києві хитрі торговці влаштували справжній Шанхай, ступити ніде:"це ще метро не побудували".