Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених на Хрещатику, прогулюючись центральною вулицею Києва серед фонтанів. Так, артистка зворушливо привітала аудиторію з Днем Києва 30 травня, зізнавшись, що насолодитися красою столиці їй вдалося всього на 2,5 хвилини.

Зірка приміряла сукню бежевого кольору і масивний чорний пояс, згадавши, що два роки тому зробила переклад своєї пісні "В Киеве осень" на українську мову, сама не підозрюючи, що реліз новинки вдало збігся з Днем міста. Також виконавиця пожартувала, що хоч і корінна киянка, але любить столицю, немов приїжджа.

"Пишіть, коли ви вперше побували в Києві? ✅

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Який перший спогад? Або ви кияни, як я?

Сьогодні День Києва! Прогулюючись біля фонтанів (2,5 хвилини мені вдалося спокійно насолодитися красою міста😂), згадала історію, як 2 роки тому я зробила переклад своєї пісні "В Киеве осень" українською і тільки ввечері дізналася, що це був день Києва.

Вітаю тебе, моє улюблене місто ❤️ я киянка, але люблю тебе як приїжджа 😁"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".