Щорічно, 1 червня в Україні відзначають Міжнародний день захисту дітей. Вся увага прикута в маленьким громадянам країни, майбутнє покоління, яке здатне змінити життя на краще.

На честь цього, Міністерство внутрішніх справ України підготувало невеликий вітальний ролик, де і розповіли про найменших людей країни.

"1 червня в Міжнародний день захисту дітей згадуємо про найслабших і одночасно найважливіших для майбутнього нашої країни. З майже 42 млн її населення понад 7 млн. - це діти. Національна поліція України перебудовує систему ювенальної поліції. Про захист і порятунок дітей МВС України у 20/21 це відео " - сказано в повідомленні.

Всього, з 2020 року по сьогоднішній день було знайдено 14659 дітей, які пропали, або ж пішли з якихось причин з дому. Також, 330 малюків були врятовані з пожеж співробітниками ДСНС.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Величезна кількість проектів були реалізовані за допомогою поліції, які допомогли тисячам дітей впоратися з проблемами, або ж визначитися з майбутньою професією.

Діти, скріншот: Youtube
Діти, скріншот: Youtube

"МВС на захисті прав дітей" - сказано в кінці ролика.

Варто відзначити, що заснований цей день був в листопаді 1949 року в Парижі, і вперше його відзначили відразу в 51 країні.

Для діточок прийнято влаштовувати в цей день різні розважальні заходи, серед яких концерти, конкурси, і пізнавальні екскурсії. В епоху Всесвітньої пандемії це організувати складно, однак, можливо.

Нагадавши, раніше талановита прикарпатка одягла ляльок у форму УПА: Бандера б зацінив

Як повідомляє портал Знай.uа злодій знайшов "Золоте" хобі на пенсії і заробив півтора мільйона, головне-бажання

Також Знай.uа писав, що у вікнах будинку з драконами спить цілий світ: у Києві фасад покинутої будівлі перетворили на галерею