Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий спільний ролик з чоловіком Владом Топаловим і їх маленьким сином Мішею, показавши, як тато і хлопчик проводять час разом. І дійсно, найрідніші чоловіки артистки багато грають, вчаться, подорожують удвох, адже Регіна нерідко буває в різних відрядженнях, на зйомках проектів в інших містах і країнах.

Зірка зізналася, що їй дуже пощастило з чоловіком, адже той є прикладом для їхнього сина, а також закликала всіх батьків проводити з дітьми якомога більше часу.

"Такого батька ще потрібно пошукати ❤️❤️❤️

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ви знали, що середньостатистично проведені з батьком 17 хвилин в день вважаються достатньою кількістю🥺для дитини.

Від такої статистики мені стає дуже сумно. Адже всі вже знають, що увага тата в житті дитини важлива так само, як і мамина.

Є багато причин, за якими чоловіча половина відсутня в житті дітей: смерть, здоров'я, робота... або ж просто небажання (додайте, якщо я щось забула).

А коли дитина вже в силах позначити свою позицію людською мовою, часто у тат з'являються претензії до мам: "це твоє виховання, ти винна.»..."