Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно, 21 травня, знаменитість презентувала свіжий альбом і кліп на пісню "Красное вино", яким інтригувала довгий час. Так, артистка вже встигла потрапити в тренди YouTube, зібравши за п'ять днів більше 2 мільйонів переглядів.

Зірка підготувала шанувальникам і ще один сюрприз - making of кліпу, показавши забавні і сумні моменти, яскраве закулісся. Так, артистка багато жартувала і показувала, як змінюються її образи, а підтримати кохану прийшов чоловік Насті, продюсер і репер Потап. Не обійшлося на зйомках і без курйозів - втомлена виконавиця не змогла стримати сліз, пояснюючи, що не може рухатися на знімальному майданчику, заповненому водою.

"Красное вино" (MAKING OF) ВЖЕ НА YOUTUBE 🍷 😍

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Веселощі, сльози, розбиті шибки, танці на воді - на зйомках кліпу «червоне вино» було все ! 🔥

Дивіться прямо зараз і відчуйте цю атмосферу разом з нами.🤩"

Настя Каменських, скріншот youtube

"Це неможливо в таких умовах танцювати, просто неможливо!

Підбори, це, все мокре!

Я не можу навіть розвернутися, ну не можу я, не можу рухатися! Ну це неможливо, котик!

І ще я дуже втомилася..."