Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість зворушливо привітав аудиторію з Днем захисту дітей 1 червня, виставивши спільне архівне фото з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової. Так, артист і його найрідніший хлопчик позували в спекотному Дубай, куди літали на початку березня, стоячи на тлі басейну з блакитною водою, хмарочосів і пальм.

Шоумен намагається якомога більше часу проводити з 12-річним сином, якого шанувальники також знають, як Потапчика: разом зірковий тато і хлопчик подорожують, займаються спортом, відвідують різні заходи.

Варто відзначити, що в різних інтерв'ю нинішня дружина Олексія, Настя Каменських, не раз зізнавалася, що досить довгий час мріє про поповнення в родині.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"День захисту дітей!

Наші маленькі люди - це все що у нас є ❤️❤️"

Фолловери не пройшли повз: "класні ❤️", " хлопці, удачі вам!!!😉 ", "Який дорослий хлопець вже😍", " маленькі люди....це наше майбутнє...це точно - наше ВСЕ!!!@realpotap", " ❤️розумний малий❤️".