Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотну Туреччину разом з дружною сім'єю, в тому числі маленькими племінницями, вибравши для весняних канікул віллу в одному з люксових готелів Бодрума.

Так, артистка виставила в Сторіс кілька пікнатних кадрів, позуючи в міні-бікіні смарагдового кольору, суцільно всипаному блискітками. "Пляжний" образ Нікітюк доповнила сонцезахисними окулярами і чорною напівпрозорою накидкою, а також панамою і маленькими золотими сережками-кільцями.

instagram.com/lesia_nikituk/

Зірка продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, в тому числі напівоголені сідниці, стоячи на тлі пейзажу з блакитною водою. Варто відзначити, що раніше Леся вже хвалилася колекцією купальників, які взяла на відпочинок, плаваючи в бессейні і засмагаючи на сонечку.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

instagram.com/lesia_nikituk/

Шанувальники засипали компліментами Нікітюк: "Золота рибка😍", "Божечко😍😍яка краса❤️🔥🔥🔥", "Багіня😍😍😍", "Леся ти королева.", "Богиня!!!!!!".